Slagter Kirkeby ApS

Bacon Babe

Bacon Babe

Ingredienser

  • 100 g forstegt svinebryst (en skive)
  • 1 skive slagterbacon
  • Marinade med gin og agurk
  • Frisk timian

Svinebryst svøbt i bacon

Opskriften er til én pind – vi anbefaler to pinde pr. person.

Det forstegte stykke svinebryst sættes på ispinden og den nederste halvdel omvikles med bacon. Den øverste halvdel smøres med marinaden. Pynt med lidt frisk timian.

Grilles ved indirekte varme i 10 minutter på hver side.

Serveres med en lækker bagt kartoffel med krydderurtesmør, en af slagterens dejlige salater samt en iskold øl.

OBS: Spørg din slagter efter marinaden med gin og agurk eller brug din egen favorit-marinade.

Få inspiration til andre sjove grillpinde

Nem salat til din grillmad

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.