Slagter Kirkeby ApS

Grillraketten

Grillraketten

Ingredienser

  • 75 g nakkefilet
  • 1-2 skiver chorizopølse
  • ½ wienerpølse
  • Rødløg
  • Peberfrugt
  • Krydderimix

Nakkefilet-chorizo-pølser-grøntsager på grillpind

Opskriften er til én pind – vi anbefaler to pinde pr. person.

Nakkefileten og wienerpølsen skæres i passende stykker. Grøntsagerne skæres i mundrette bidder. Træk kød og grøntsager på pinden i tilfældig rækkefølge. Krydr kødet. 

Grilles direkte over de varme kul i 5 minutter på hver side – sørg for at kigge til dem hyppigt, så de ikke brænder på.

Serveres med en fyldig salat med friskbælgede ærter og et drys sprødstegt bacon.

Få inspiration til andre sjove grillpinde

Nem salat til din grillmad