Slagter Kirkeby ApS

Bønnesalat

Bønnesalat

Indgredienser

  • 1/2 kg kogte haricoverte bønner
  • 1 finthakket rødløg
  • 50 g nødder
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk akaciehonning
  • Salt og peber

Hvis du benytter friske bønner skal de skylles og have skåret enderne af. Kog dem herefter nogle minutter til de stadig har lidt bid og bevarer den flotte grønne farve. Benytter du bønner fra frost skal du ligeledes give dem et kort opkog. Lad efterfølgende bønner køle af.

Hak herefter rødlæg og nødder fint og vend det sammen med bønnerne i en skål

Bland olivenolie og akaciehonning til en lækker dressing og hæld den ud over salaten og vend rundt til det er jævnt fordelt.

Se også mad med mere-slagterens andre lækre salater.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.