Slagter Kirkeby ApS

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

Ingredienser

  • 1 kg nye danske kartofler
  • En håndfuld radiser
  • 3 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt purløg
  • 2 spsk. hjemmelavet mayonnaise
  • 4 spsk. Creme fraiche - så fed som din samvittighed tillader
  • 2 spsk. æbleeddike
  • Sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Opskrift til 4 personer
.

Kartofler

Skrub eller pil kartoflerne og kom dem i letsaltet vand
Bring kartoflerne i kog, skru ned indtil kartoflerne koger let og lad dem koge i ca. 10 minutter eller til de er møre.
Hæld vandet fra kartoflerne, skær dem i ikke alt for små stykker og stil dem i køleskabet mens du tilbereder dressingen.

Dressing
Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i iskoldt vand.
Hak forårsløg, hvidløg og purløg.
Bland mayo, cremefraiche, og eddike og smag til med sukker, salt og peber - dressingen må gerne være lidt sur/sød/salt i smagen.
Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen og gør efterfølgende det samme med løg og radiser.

Se også mad med mere-slagterens andre lækre salater.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.