Slagter Kirkeby ApS

Lakridssalat

Lakridssalat

Ingredienser

  • Fennikel
  • Appelsin
  • Syltede rødløg
  • Frisk estragon
  • Feldsalat

Skær fennikel i tyde skiver på mandolinjern eller pålægsmaskine. Hvis ikke du har et mandolinjern eller pålægsmaskine kan du også skære skiverne med en skarp kniv.

Skær herefter skrællen af appelsinen og skær herefter kødet i tern.

Tag nu bladene af den friske estragon af stilkene og skyld dem i koldt vand og dup dem tøre på køkkenrulle eller viskestykke.

Tilslut vendes estragon, tern af appelsin og de tynde skiver fennikel med feldsalaten og de syltede rødløg.

Mængderne af de forskellige ingredienser kan du selv justere alt efter hvad du bedst kan lide.

Se også mad med mere-slagterens andre lækre salater.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.